e-commerce

3. Shopify Thema

Een Shopify Thema omvat wat je gaat zien op je scherm, de samenstelling van de onderdelen en de grafische weergave ervan. Binnen zo’n thema kunnen onderdelen zoals banners, productweergaven, USP’s en andere zaken ingeprogrammeerd worden. Het belang van een thema is, naast een logische indeling en snelle laadtijden, dat het je merkidentiteit toont (je huisstijl, doorgezet in het webshop design.

Nadat je een design hebt goedgekeurd moet dat worden omgezet in een mix van webdesign-code en systeem-specifieke commando’s, om producten, info en andere zaken op te halen uit het systeem en die netjes aan de bezoeker te tonen. Zulke thema’s ontwikkel ik voor mijn klanten, die variëren van enthousiaste starters tot bekende A-merken. Daarom bied ik verschillende opties voor verschillende budgetten aan.

In dat kader werk ik het liefst vanuit een van de bijna blanco, gratis aangeboden thema’s. Die zijn “kaal” uitgevoerd, dus zonder persoonlijke uitstraling, aanvullingen of wensen. Die basis breid ik vervolgens zelf uit met opties die passen bij de visie en wensen van mijn klant. Je betaalt dus voor de uitbreidingen die ik zal toepassen binnen je shop. De grote voordelen van deze werkwijze zijn:

  • 1. Extra uitbreidingen./aanpassingen in de toekomst kosten minder tijd omdat de code makkelijker te doorzien en aan te passen is.
  • 2. Meer keuzes voor extra scripts/mogelijkheden.
  • 3. Door minimale code is de snelheid maximaal.
  • 4. Eventuele problemen kunnen sneller worden gevonden en opgelost.

3 smaken in de aanbieding

De beschikbare budgetten verschillen vaak en om een grote groep klanten zo goed mogelijk van dienst zijn bied ik 3 varianten aan: ‘Light’, ‘Advanced’ en ‘Maatwerk’. De eerste 2 zijn voordeliger, maar bieden door de toegevoegde elementen toch het voordeel van een professionele uitstraling/opzet.

Alle opties hebben dus als basis een minimaal uitgewerkt thema, dat ik officieel installeer in je webshop. Daar voeg ik vervolgens zelf ontwikkelde uitbreidingen aan toe. De Light variant biedt wat nodig is voor een goede start, de Advanced heeft vele extra visuele & functionele mogelijkheden om meer te doen voor de gebruikerservaring en bij Maatwerk maak ik een offerte op basis van jouw eigen wensen.

EEN ADVANCED THEMA

Shopify Thema 3
Het Light & Advanced thema

De Light en Advanced - varianten heb ik al grotendeels voorbereid en die zijn dus snel inzetbaar. Net als bij een kant-en-klaar thema uit de Shopify theme store, is een aantal opties reeds ingebouwd. Echter bij mij krijg je een aantal uren extra om het naar wens te designen. In een beperkte wijze is er dus sprake van maatwerk en dit maakt het uniek.

Voorbeelden van mijn toevoegingen zijn: meerdere extra banner-opties met wyziwig editor, custom productweergaven, slideshows, actie vlakken, USP balken, logo slider, landingpages en meer. Je kunt deze in de thema’s zelf aan/uit zetten wanneer dit je uitkomt.

De Light variant biedt wat je als basis nodig hebt om één of meerdere producten in je shop professioneel te presenteren. Deze variant is al verkrijgbaar voor € 399. Naast de thema- installatie en het toevoegen van de extra onderdelen, krijg je daarvoor ook nog 4 uur van mijn tijd om de shop grafisch naar wens aan te laten passen. Je shop zal via het Studio Wassink Partneraccount aangemaakt worden.

De Advanced variant kent meer opties. Meer mogelijkheden om producten aan te prijzen en met links naar extra informatiepagina’s die weer geweldig zijn voor de SEO. Meer vrijheid in je opzet en ook aanpasbaar qua inhoud en voor het aan- of uitzetten van bepaalde onderdelen. Deze variant is verkrijgbaar voor € 1499, inclusief 8 uur van mijn tijd om de zaak in te richten naar jouw wensen. Je shop zal via het Studio Wassink Partneraccount aangemaakt worden.

EEN LIGHT THEMA

Shopify Thema 3

EEN CUSTOM THEMA

Shopify Thema 3
Maatwerk thema

De meest complete optie is om het thema geheel naar je eigen wensen te laten maken. Ik kan een design opzetten waar je zelf de input voor geeft, bijvoorbeeld een bestaande huisstijl en/of voorbeelden van ontwerpen die je mooi vindt. Dat zet ik dan om naar onderdelen, specifiek voor jouw webshop. Mogelijk kan ik je daarbij hier en daar wat tijd (geld) besparen door al (deels) eerder ontwikkelde onderdelen te gebruiken, maar het zal grotendeels maatwerk zijn. Deze optie start vanaf € 3000 euro.

Uitbreiden

Het is bij alle 3 varianten mogelijk om (in de toekomst) je pakket wat uit te breiden. Zo kun je desgewenst wat extra uren inkopen die ik aan je shop te besteed voor bijv. een extra functionaliteit.

Daarnaast kun je ook altijd vrijblijvend contact met me opnemen als je me wil inschakelen voor grafisch- of codeerwerk werk of voor andere assistentie om te zorgen dat je shop zich goed blijft presenteren aan je klanten.

HEB JIJ EEN Thema IN GEDACHTEN, LATEN WE ER EENS OVER SPARREN

Heb je al een Shopify Webshop draaien en mis je een mogelijkheid, of wil je beginnen met een nieuwe webshop met daarin alvast een extra optie, neem dan vrijblijvend contact met me op. Samen kunnen we bekijken hoe dat passend is te maken binnen de functionele eisen en je budget.